tricaeugUn nou rezultat nesatisfăcător al fostei campioane a României (1-1 cu Pandurii Târgu Jiu pe teren propriu) îi determină pe șefii din Gruia să se gândească din nou la o schimbare pe banca tehnică. Prosport scrie că favorit pentru înlocuirea lui Petre Grigoraș ar fi Eugen Trică, nimeni altul decât actualul antrenor al „Bătrânei Doamne”. Fostul mijlocaș spune, însă, că nu știe nimic despre posibilitatea de a reveni la CFR Cluj, el conducând luni dimineață prima ședință de pregătire a săptămânii în Calea Aurel Vlaicu.
„Eu știu doar că sunt antrenorul UTA-ei. În rest, dacă și parcă se plimbau în barcă…”, s-a limitat să declare fotul internațional, care la ora aceasta se gândește doar cum să-și conducă echipa spre primul succes al sezonului. Partida cu Olimpia Satu Mare se va disputa sâmbătă seara, începând cu ora 19.
Interesant este că și precedentul antrenor al „textiliștilor” a fost curtat de o grupare clujeană. Adrian Falub a avut două oferte de la Universitatea Cluj, însă a preferat să rămână în „alb-roșu”. Rămâne de văzut ce va alege Trică în cazul în care va primi o propunere scrisă din partea CFR-ului.

Recomandările redacției