paninDupă aproape un deceniu petrecut la CFR Cluj, perioadă în care a câștigat 8 trofee și a devenit cel mai vechi component al echipei promovate în 2004 pe prima scenă, arădeanul Cristi Panin și-a încheiat conturile de fotbalist cu echipa din Cartierul Gruia.
Înainte să-i expire contractul, șefii CFR-ului îl anunțau pe fundașul care a împlinit 35 de ani pe 9 iunie că vor să-l coopteze în staff-ul administrativ.
Conform site-ului ziardecluj.ro, Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan se țin de cuvânt și au purtat o primă discuție cu Panin cu privire la viitorul lui. „E încă prematur să vorbim de o funcție punctuală, dar vă confirm că o să rămână în conducere. Deocamdată, și eu, și Arpi (Paszkany), i-am recomandat să plece în vacanță și să se odihnească. O să discutam mai în amănunt după, poate organizăm și un meci de retragere. Cristi merită, a fost un jucător important al echipei noastre”, a zis Mureșan.
Cristi Panin, care a jucat pentru UTA între 1997 și 2004, a devenit triplu campion al României cu CFR Cluj, în 2008, 2010 și 2012. Trei ani la rând, arădeanul crescut de Francisc Tisza a ridicat deasupra capului Cupa României (2008-2010), iar în 2009 și 2010 și-a îmbogățit colecția de trofee cu Supercupa României. Între 2008 și 2009 a fost selecționat de două ori în echipa națională, iar cu echipa din Cluj a jucat în toate cupele europene, începând cu UEFA Intertoto, UEFA și terminând cu Europa League, unde a atins inclusiv faza grupelor.

Recomandările redacției