CFR Călători organizează în data de 12 aprilie 2013, ora 11.00, procedura de licitaţie deschisă cu strigare liberă a preţului – prin Bursa Română de Mărfuri – pentru încheierea contractului de ‘Concesionare a serviciilor de catering pe 21 de relaţii de transport pe trenurile de călători în care CFR Călători nu desfăşoară aceste servicii.’

Conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES, rutele de circulaţie propuse pentru concensionarea serviciilor de catering sunt împărţite în 21 de loturi, iar procedura de licitaţie se va finaliza prin încheierea unui contract de concesiune pentru o perioadă de un an.

În scopul respectării principiului transparenţei şi sprijinirii procesului de concurenţă, CFR Călători invită toţi operatorii economici să participe la procedura de atribuire a contractului de concesiune servicii catering, se menţionează în comunicat.

Societatea de Transport Feroviar de Călători ‘CFR Călători’ S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiţii ecologice şi de siguranţă.

 

Recomandările redacției