Chebeleu din Vlaicu a fost reţinut pentru 30 de zile

0
298

chebeleu
Un bărbat acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad de comiterea a nu mai puţin de trei infracţiuni cu violenţă a fost trimis în judecată.
Procurorii au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului Rareş Chebeleu, cercetat pentru săvârţirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, tulburarea liniştii publice şi distrugere, judecătorii din cadrul Judecătoriei Arad admiţând propunerea procurorilor şi dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 de zile.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 27. Iunie 2015, în jurul orelor 08,50 în timp ce se afla pe strada Ştefan Luchian, din Arad, inculpatul Rareş Chebeleu a ameninţat persoana vătămată C.I., cu un briceag cu lama deschisă, solicitându-I suma de bani pe care o avea asupra sa.
“Întrucât persoana vătămată s-a urcat în autoturismul pe care îl folosea, parcat în apropiere, pentru a-şi asigura scăparea, inculpatul Chebeleu Rareş a lovit cu ajutorul cuţitului precum şi pumnii şi cu picioarele, autoturismul, provocând mai multe daune, şi anume parbriz spart, oglindă retrovizoare stânga ruptă, zgârieturi la nivelul ambelor portiere, faptele fiind săvârşite în prezenţa mai multor martori care erau în zonă”, precizează Biroul de presă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.