Marea finală „Chefi la cuţite” a sezonului 6 s-a dat între echi­pele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumi­trescu fiind eliminat în semifinale, când toţi concurenţii lui au părăsit competiţia, scrie Click.ro.
După momente tensionate și clipe de cumpănă, un juriu format din 11 chefi au hotărât că Mihai Munteanu alias „Munti” este câștigătorul sezonului 6 „Chefi la cuțite”. Toți concurenții din echipa lui Florin Dumitrescu au fost eliminați, astfel că, echipa lui nu a mai concurat în finală. „Bontea l-a sabotat încă de la început, i-a luat doi concurenți, printre care cuțitul de aur. Era cumva de așteptat”, a comentat Scărlătescu
Cei trei concurenţi care s-au luptat pentru marele premiu de 30.000 au fost Maria Brulacu şi Andrei Balasz, din echipa lui Cătălin Scărlătescu și Mihai Munteanu alias „Munti”, din echipa lui Sorin Bontea. Cum Scărlătescu a intrat în finală cu doi chefi, după ce în ultimele două sezoane nu a avut niciun concurent, Cătălin şi-a putut stăpâni cu greu bucuria. „Sezonul șase, pentru mine, a fost sezonul de vis. Aștept să se termine la fel. Aștept ste­luțele galbene să cadă din cer!”, a afirmat acesta încrezător.
Nu a fost să fie, pentru că Munti, din echipa lui Sorin Bontea, a câştigat sezonul 6 al „Chefi la cuţite”. El a reuşit să impresioneze un juriu de 11 chefi profesionişti, printre care Henrik Ebok, Antonio Passarelli, Nicolai Tand şi Simona Pope. El şi ceilalţi doi finalişti au avut de pregătit un meniu complet: un starter (aperitiv), un fel principal şi un desert, în trei ore, ajutaţi de foştii concurenţi din acest sezon. Cu multă grijă, Mundi i-a dat gata cu un desert din trufe de ciocolată şi a plecat acasă cu cei 30.000 de euro, deşi nu multă lume l-ar fi crezut în stare de acestă performanţă la începutul concursului.
Finaliștii și-au ales ajutoarele dintre concurenții care au fost eliminați. Astfel că, Maria a ales-o pe Ana Crudu, Nela, Smiley, Edna și pe Creata. Munti i-a ales pe Alex, Silviu, Valentin Dumitrescu, Denis și pe Sorin. Andrei i-a ales pe Ovidiu, Cătălin, Marius, Mona.

Recomandările redacției