Cheia de rezervă a mașinii incendiate a afaceristului arădean este de negăsit

0
673

Potrivit Romania TV, aceasta ar fi trebuit să se afle la sediul firmei. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat timp de zece zile cu maşina parcată la un sediul al firmei lui Ioan Crişan.

Sute de imagini mai mult sau mai puțin relevante au fost ridicate de pe toate camerele de supraveghere, dar anchetatorii au puţine piste cu adevărat importante pentru rezolvarea cazului. Tot potrivit Romania TV, omul de afaceri asasinat s-ar fi întâlnit cu o perosană pe traseul spre cafenea, care nu a fost încă identificată. Ancheta de la Arad merge si dincolo de granițele țării, pentru că primele informații spun că bomba ar veni pe filiera Ucraina. Criminaliștii refac acum structura explozibilului.

Procurorul de caz a cerut mai multe expertize – nu se știe ce tip de explozibil a fost folosit, dar nici când a fost montat în autoturism, așa că polițiștii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din oraș, pentru a reface traseul bărbatului și discută cu toți cunoscuții, angajații și partenerii de afaceri, pentru a stabili mobilul atacului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.