Cheltuielile de cazare pentru personalul medical din Săvârșin, acoperite de CJA

0
565

În jur de 22 000 lei au fost alocați de Consiliul Județean pentru decontarea cheltuielilor cu indemnizația de cazare pentru personalul angajat al Unității Medico – Sociale Săvârșin, aflat în izolare preventivă la locul de muncă. Această sumă va fi acoperită prin diminuarea sumei alocate pentru finanțarea cheltuielilor cu alocația de hrană ale furnizorilor privați de servicii sociale.

,,Consiliul Județean Arad răspunde solicitărilor unităților spitalicești și alocă fonduri pentru a asigura tot ceea ce este necesar cadrelor medicale în lupta împotriva COVID-19: echipamente, materiale de protecție, condiții sigure. Unitatea Medico – Socială de la Săvârșin deservește o arie largă pe Valea Mureșului. Beneficiarii acestui serviciu sunt persoane cu afecţiuni cronice care necesită permanent sau temporar supraveghere, asistare, îngrijire și/sau tratament, care din anumite motive nu au posibilitatea să îşi asigure nevoile sociale. Nu putem lăsa această cheltuială pe seama Primăriei din Săvârșin, nu ar fi corect”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Fondurile au fost alocate în urma solicitării comunei Săvârșin și a notei de fundamentare a Serviciului Guvernanță Corporativă, Ajutor de Stat și Transport, a Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.