Chepețan a făcut diferența după pauză: ACS Socodor – Voința Mailat 1-3

0
219

Două dintre prim-divizionarele județene și-au dat întâlnire la Socodor, pentru primele amicale ale iernii și într-un caz și în celălalt. După o primă repriză albă, marcată doar de eliminarea lui Șulea, care avea să reintre – însă – la pauză din lipsă de efectiv în tabăra gazdelor, „alb-verzii” au scăpat în câștigători.
Chepețan a reușit „dubla” pentru trupa lui Mihai Roșca, după o contră pusă la degajarea unui adversar, dar și o finalizare sigură din postură de singur cu portarul. R. Caba a înscris și el pentru vizitatori printr-un șut plasat de la 20 de metri, în timp ce golul de onoare al Socodorului a fost opera lui S. Mako, dintr-un penalty obținut tot de el. Înainte de asta, mai precis la 0-2, căpitanul Turcuș ratase o lovitură de la 11 metri, obținută de Dema din duelul cu Avram.
Având numeroase absențe,
respectiv Vaida, Gherheș, Bragea, Molcuț, Mariș și Faur, Socodorul a apelat din nou la veteranul de 56 de ani, Cristea, dar și la doi juniori din pepiniera proprie. „Pentru primul amical nu ne-am mișcat rău. Am făcut doar două antrenamente înainte de acest meci, iar dacă nu ne lippseau atâția jucători poate am fi avut o evoluție și mai bună”, ne-a mărturisit mijlocașul Cristi Șulea.
Dincolo, Mailatul e și la faza de închegare a noii echipe, după cele 4-5 achiziții din iarnă. „Rămânem cu un antrenament foarte bun, pe un teren excelent pentru perioada aceasta a anului. Deși am câștigat, contează mai puțin, era important ca băieții să se implice și să-i integrăm pe băieții noi în echipă”, a spus Mihai Roșca, antrenorul Voinței, care se află încă în căutarea unui portar, după ce Șoltesz a virat spre Zăbrani.
Formații:
Socodor: Vîrzob – Nădăban, Tolan, Licker, D. Ardelean- Flueraș, Șulea, Turcuș, Rafila – Fl. Dema, S. Mako.
Mailat: Lazea – Bălă, Avram, Gurban, Vereș – Savu, R. Caba – Achim, Drecin, Mateucă – Chepețan. Au mai jucat: Bâtea – Crișan, Cheșa, Achim, Ciucifara, Rus.
Arbitru: Tudor Jurcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.