Poliţiştii şi procurorii au făcut publice, astăzi, mai multe fotografii reconstituite cu fetiţa omorâtă şi incendiată lângă cimitir, în speranţa că cineva o va recunoaşte.

Astfel, s-a reuşit în urma toaletării cadavrului, obţinerea unei fotografii în care sunt vizibile toate semnalmentele victimei, atât din faţă cât şi din profil. În baza art. 196 al. 2 C.p.p. procurorul de caz a autorizat publicarea de către mass media a fotografiilor victimei în vederea identificării acesteia.

Se schimbă încadrarea juridică, cercetările fiind pentru violenţă în familie

De asemenea, procurorii arădeni au schimbat încadrarea juridică, din omor şi profanare de cadavre, în violenţă în familie, având în vedere că familia fetei nu a anunţat dispariţia acesteia.

În continuare se fac cercetări pentru identificarea cadavrului fetei de 5-6 ani, găsit parţial incendiat lângă cimitirul din Bujac.

Reamintim faptul că trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul căruia îi lipseau membrele inferioare. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

 

Recomandările redacției