Chiricheş ajunge „la cuţit”: căpitanul echipei naţionale va fi operat de urgenţă!

0
204

Vlad Chiricheş are nevoie de operaţie, iar intervenţia chirurgicală va avea loc de urgenţă. Pro­blemele la umărul stâng l-au determinat pe căpitanul echipei naţionale să ia această decizie, sfătuit de medici, ca să poată performa la nivel maxim pentru echipa de club, Napoli.
Fundaşul central a suferit mai multe accidentări în acest sezon, iar medicii au decis că trebuie să ajungă „la cuţit” pentru a scăpa de probleme, scrie DigiSport. Chiricheş va fi din nou apt la sfârşitul lunii februarie.
Prima accidentare la urmăr a fost suferită de Vlad la meciul România – Danemarca, scor 0-0, pe 26 martie, iar mai grav s-a întâmplat la Bologna – Napoli. Condu­cerea lui Napoli i-a propus recent prelungirea contractului lui Chi­richeş, pe o perioadă de cinci ani, după cum anunţa presa internaţională în urmă cu câteva zile.
Vlad Chiricheş a strâns doar 6 meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Napoli, fără să marcheze sau să ofere pase decisive. Fundaşul central se află pe San Paolo din 2015, când a fost adus de la Tottenham.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.