Chris Cooper continuă să joace la CSU Sibiu, pentru al cincilea sezon consecutiv

0
307

În vârstă de 30 de ani, Chris Cooper și cu o înălțime de 2,05 metri, se află printre cei mai longevivi baschetbalişti străini din Liga Naţională de Baschet. Acesta a bifat aproape 200 de meciuri, dintre care 134 în uniforma celor de la BC CSU Sibiu, din 2016, încoace, de când face parte din echipa sibiană, anunţă clubul de baschet. În stagiunea 2019/2020, chiar dacă a fost încheiată înainte de vreme, Cooper a avut contribuţii importante pentru CSU şi a reuşit medii statistice mai bune, decât în sezonul precedent: 10,7puncte, 7,7 recuperări şi o medie a eficienţei de 13,8.
„Mă bucur că mă întorc la Sibiu, pentru încă un sezon. Vreau să mulţumesc celor din organizaţie şi familiei CSU pentru încrederea pe care mi-au oferit-o şi pentru că mereu m-au făcut să mă simt la Sibiu ca acasă. Mulţumesc fanilor pentru că mi-au oferit ocazia de a juca pentru echipa Sibiului, în ultimii 4 ani, şi pentru că m-au considerat parte din fami­lie. Sper ca cel de-al V-lea sezon al meu la Sibiu să fie extraordinare şi memorabil. Hai CSU!”, a spus Chris Cooper, pentru Mediafax.
„Ne bucurăm că ne putem baza, în continuare, pe serviciile lui Chris Cooper. E un jucător extrem de important şi eficient pentru structura echipei noastre şi după atâţia ani petrecuţi la noi, îl vedem ca unul de-al nostru. Ni l-am dorit alături de noi, pentru tot ce reuşeşte să ofere pe teren, dar şi în afara lui-siguranţa sub panou şi un zâmbet larg în afara lui! Sunt sigur că va fi, în continuare piesa de rezistenţă a angrenajului BC CSU Sibiu şi abia aşteptăm să ne putem revedea şi pregăti, aşa cum trebuie, pentru un sezon 2020/2021 memorabil”, a declarat Laurenţiu Buduleci, preşedintele secţiei de baschet a BC CSU Sibiu.
Până în momentul de față, din lotul lui Dan Fleşeriu şi Cătălin Vulc fac parte Christopher Cooper, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia şi Robert David Stan.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.