cibaFormaţia cu cei mai mulţi antrenori în prima parte a sezonului Ligii a IV-a a mai schimbat odată la nivelul băncii tehnice. Gheorghe Vânătoru se retrage în funcţia de „secund”, iar în fruntea staffului tehnic apare Lucian Ciba. De fapt, fostul mijlocaş al „Bătrânei Doamne” revine la divizionara a patra după trei ani, timp în care a fost „secundul” lui Dan Cuedan, Lucian Tetileanu şi Roland Nagy, dar şi „principal” la Naţional Sebiş.
„Aveam o datorie morală faţă de cei de la Criş, care m-au înţeles şi iertat pentru că în 2010 am plecat de la echipă după numai câteva etape. Acum, sper să pun în slujba Crişului experienţa acumulată în Liga a III-a”, a precizat Ciba, care ţine să le mulţumească şi celor de la Sebiş pentru încrederea acordată în ultimii doi ani de zile. „Pe undeva, îmi pare rău că am plecat de la Naţional Sebiş, dar simţeam că mă plafonez ca antrenor secund. Simt că pot face faţă funcţiei de principal şi sper să demonstrez asta chiar din returul Ligii a IV-a”, a adăugat tânărul tehnician.
Noul tehnician al Crişului nu doreşte să vorbească despre un obiectiv bine trasat de conducerea clubului, dar, cu si­guranţă, ştie ce are de făcut înainte de toate. „Vreau să unesc vestiarul, să fim o familie în adevăratul sens al cuvântului. De aceea, pe lângă valoare, caut şi caracter la fotbaliştii pe care îi vom transfera în această iarnă. Nu ştiu câte şanse mai avem să câştigăm campionatul, dar cert este că veau să formez încă de pe acum un lot competitiv”, a mai afirmat Lucian Ciba, care a semnat un contract valabil pe trei ani şi jumătate cu gruparea patronată de Karoly Gomboş.

Recomandările redacției