Ciba, înainte meciul de titlu al Cermeiului: „Jucăm pentru noi, nu ne interesează numele campioanei”

0
102

Campioana en-titre a fotbalului județean și-a luat rămas bun de la proprii susținători în acest sezon cu o victorie convingătoare.  A fost 5-1 în fața Păulișanei Păuliș, cu două goluri spectaculoase marca Răzvan Fritea și Mirel Arsene. Acesta din urmă a închis tabela cu un șut de la 38 de metri, ce l-a prins puțin ieșit pe Defert.
Arsene a mai marcat odată sâmbătă, la fel ca și Burian și Peii. Pentru oaspeți a punctat Gugeanu. „Rezultatul final e puțin mincinos, căci Păulișul a mai avut și alte ocazii. În general, a fost un joc deschis, de vacanță, fără miză, deci frumos”, a precizat Lucian Ciba.
„Galben-albaștrii” se află în postura de a decide campioana județului și asta pentru că ultima etapă, mai precis duminică seara, va juca pe terenul liderului Cermei. „Am dori să obținem un rezultat bun, având în vedere că împotriva celorlalte echipe fruntașe nu am reușit. Am pierdut la Sântana și Chișineu-Criș, vom încerca să fim mai buni și mai concentrați la Cermei. Din păcate, victoria nu ne mai ajută deloc, sunt dezamăgit din acest punct de vedere. Mi-aș fi dorit altceva de la acest retur, speram să rămânem în cărți măcar până la ultima etapă. În rest, pentru noi e totuna, nu ne interesează numele campionaei. Jucăm pentru noi ca întotdeauna, nu ne interesează cine se va bucura la final”, a adăugat Ciba.
Demn de menționat este că împotriva Păulișului a debutat la Pecica și Andrei Topai. Fotbalistul de bandă și-a rupt mâna în iarnă și a revenit la antrenamente doar de două săptămâni. „Nu puteam scăpa ocazia să-i dăm și lui câteva minute oficiale. A avut un ghinion imens acest băiat, era un jucător important pentru noi, bine că e sănătos acum”, a mai apreciat fostul mijlocaș al UTA-ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.