Ciba: „Rezultatul e just, deși există regretul că am luat gol imediat după ce marcasem noi

0
214

Derby-ul turului în Liga a IV-a Arad s-a încheiat nedecis, prilej cu care Crișul le-a luat fața formațiilor ce au stat pe rând în fotoliul de lider de-a lungul turului. Deși au avut ocaziile sale, pecicanii se pot considera mulțumiți cu remiza, mai ales după ocaziile importante avute de Cermei pe final de partidă.
„A fost un meci încrâncenat dar nu cred că au fost probleme disciplinare. Rezultatul e just, deși există regretul că am luat gol imediat după ce marcasem noi. Jucătorii mei se bucurau încă, le-am și strigat să se adune, dar ați văzut ce s-a întâmplat.  E greu când joci fără fundașii centrali titulari, ambii cu experiență și asta chiar dacă Vali Fritea și Vasilca au făcut în cele din urmă un joc bun. Practic, au greșit puțin doar la golul lor, fiindcă nu au strâns la timp la Berar, care oricum scăpase nepermis pe bandă”, a spus Lucian Ciba după ultimul fluier al lui Mircea Ardelean.
Vorbind despre parcursul turului, antrenorul Progresului a adăugat: „Puteam mai mult, asta e clar, dar până la urmă cred că jucătorii au dat dovadă de caracter. Unii dintre ei se trezesc dimineață să meargă la servici și tot au stat bine în ghete, cum s-a întâmplat și azi. Cert este că avem parte de un campionat interesant, nu-mi aduc aminte să mai fi fost o ediție în care să se bată patru echipe pentru primul loc și toate cu șanse reale de reușită. După rezultatele de azi, oricine dintre Pecica, Cermei, Sântana și Crișul putea fi pe locul 1, dar și pe 4. Ceea ce s-a și probat, Crișul a devenit campioană de toamnă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.