todea

Arădeanul Cristi Todea s-a remarcat în runda inaugurală, marcând primul gol al Mediașului la Botoșani

Atacantul formaţei FC Rapid, Daniel Pancu, a înscris în partida de sâmbătă, cu Steaua, cel de-al 70-lea său gol în Liga I, care a constituit totodată cea de-a cincea reuşită în poarta formaţiei din Bulevardul Ghencea.

O cifră rotundă a contabilizat şi atacantul formaţiei Steaua, Claudiu Keşeru, care a înscris pentru a zecea oară în cele 20 de partide în Liga I, informează site-ul oficial al LPF.

Mijlocaşul formaţiei ASA Târgu Mureş, Ousmane N’Doye, a bifat meciul cu numărul 150 în Liga I, fiind al cincilea fotbalist străin care atinge această cifră.

Atacantul echipei Dinamo, Kamil Bilinski, a marcat de trei ori în partida cu Oţelul Galaţi, scor 4-0, pentru al treilea an consecutiv, un jucător reuşind o “triplă” în prima rundă (Constantin Budescu ediţia trecută, respectiv Younes Hamza un an mai devreme).

În prima etapă a Ligii I au fost utilizaţi 80 de jucători străini proveniţi din 34 de ţări. Un număr total 37 de fotbalişti au debutat în Liga I, 13 români şi 24 de străini.

Antrenorul formaţiei Concordia Chiajna, Marius Şumudică, a părăsit terenul pentru a treia oară învins de tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, din tot atâtea confruntări. Şumudică a câştigat doar un singur meci în ultimele zece partide oficiale (6 mai 2014, Concordia – Gaz Metan 1-0), şi a obţinut două remize.

În schimb, tehnicianul Astrei a bifat primul succes din carieră împotriva echipei Concordia Chiajna, asta după ce a reuşit doar o remiză în celelalte trei dispute.

Antrenorul Ionel Ganea a debutat atât la Universitatea Cluj cât şi la Rapid contra formaţiei Steua şi a pierdut de fiecare dată.

Tehnicianul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a obţinut a treia victorie din tot atâtea jocuri disputate împotriva echipei Oţelul Galaţi.

Recomandările redacției