Cimitirul „Eternitatea“, îngropat în buruieni

0
587

Aproape toată lumea știe problema cimitirelor din Arad. Majoritatea dintre ele stau îngropate în ambrozie și alte buruieni care depășesc chiar și înălțimea crucilor.

Arădenii se văd nevoiți astfel să înoate printre ierburi ca să reușească să ajungă la locurile de veci. Enervați de astfel de lucru, unii dau vina pe cei de la Gospodărirea Comunală și, chiar dacă nu-și doresc asta, s-au acomodat cu ideea problema datând de zeci de ani.

Cu toate acestea, chiar dacă problemele sunt evidente și plângerile oamenilor sunt imposibil de evitat, deocamdată lucrurile rămân neschimbate, cimitirele nefiind tocmai o prioritate în ochii celor care ar trebui să se ocupe de acestea.

Unele deja uscate de atâta stat în cimitire, altele verzi și apte pentru o răspândire rapidă, cumva se întâmplă că nimeni nu le observă cu adevărat, singurii care mai fac curățenie fiind cei care își fac cumva cărare până la locurile de veci.

Din nefericire, oamenii au început să vorbească degeaba și sunt deja sătui să mai încerce să tragă semnale de alarmă pentru că s-au învățat deja minte și știu că nimic nu se va schimba. Așadar, ceea ce așteaptă arădenii este iarna, sau cel puțin o toamnă rece care să usuce toată iarba. Până atunci însă, urmează să mai înoate puțin printre buruieni și să încerce să se consoleze cu ideea că a trecut vara și urmează alte anotimpuri care vor fi în defavoarea ambroziei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.