Cîmpeanu: ,,Profesorii vor fi convinși să se vaccineze”

0
343

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, susține că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Iar profesorii care nu sunt vaccinaţi aşteaptă să fie convinşi să fie vaccinaţi, spune ministrul Educației.

„Începe în data de 13 septembrie, luni 13 septembrie. După tot cea ce ştim acum, cu prezenţă fizică. Motivele sunt destul de clare: în şcoli s-au prezentat regulile de protecţie sanitară mai riguros decât în oricare alte medii. Sigur, cu excepţia mediului spitalicesc. În şcoli se vor respecta regulile de protecţie sanitară în continuare. În şcoli avem profesorii, personalul didactic auxiliar şi nedidactic, cea mai numeroasă categorie în valoare absolută vaccinată. Susţinem în continuare campania de vaccinare, suntem încrezători că vom avea rezultate satisfăcătoare”, a declarat Sorin Cîmpeanu într-o emisiune la Realitatea Plus.

 De asemenea ministrul susține că profesorii vor fi convinși să se vaccineze.

„Am avut zilele trecute împreună cu DSP, cu profesorul  Imbri, vom avea zilnic astfel de acţiuni prin care încet-încet vom reuşi să convingem. Pentru că profesorii  sunt persoane pregătite. Mai pregătite decât media şi înţeleg acest lucru chiar dacă unii dintre ei au încă semne de întrebare. Semnele de întrebare trebuie să fie risipite prin discuţii credibil cu cei care au credibilitatea necesară”, a spus Cîmpeanu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.