Cinci absenți nemotivați la reunirea lui VI-FE: „Va fi greu să mai lucrăm cu ei”

0
272

Toamna agitată, tristă, a fotbalului felnăcan are repercusiuni în debutul noului an. Dispariția tragică a lui Dan Ristin a creat unele discuții în jurul unui salariu, cel pe luna iulie, pe care regretatul președinte l-a promis jucătorilor și care, deocamdată, nu s-a dat. Dar asta și pentru că Victoria Felnac nu a avut tocmai un parcurs conform așteptărilor.
De aici au izvorât niște nemulțumiri ce au provocat absențe nemotivate la antrenamentul de marți, primul al anului pentru „roș-albi”. „Nu i-am văzut la față pe Vidac, Gabor, Edu, Crișan și Șoltesz și nici nu ne-au comunicat nimic oficial. Am auzit și eu din alte părți că sunt nemulțumiți și că vor să plece, dar cu mine nu au vorbit. Sunt încă sub contract cu Victoria Felnac și atitudinea lor nu mi se pare normală. Probabil, se va clarifica în curând situația lor, dar, personal, îmi va fi greu să mai lucrez cu ei dacă se comportă așa. Cunoșteau programul echipei, au contract încă în care au și obligații nu doar pretenții, păcat că s-au comportat așa”, spune Lucian Ciba.
Antrenorul lui VI-FE a condus și primul antrenament al anului, dar numai după ce a discutat preț de minute bune cu fotbaliștii aflați la reunire. „Fiindcă domnul primar, Ioan Malița și domnul vice, Florin Brie, nu au mai ajuns la întâlnirea noastră, cu promisiunea că vor veni joi seara, am zis să le spun pe larg jucătorilor ce mi-am dorit și ce-mi doresc de la ei în continuare. Ar fi trebuit să stăm mai bine în clasament, suntem puțini datori față de conducerea comunei și suporterii noștri, trebuie să arătăm mai bine în partea a doua a sezonului. Indiferent dacă vor rămâne sau nu cei cinci fotbaliști nemulțumiți, eu am demarat discuțiile cu alții 4-5 jucători, de la care aștept răspuns zilele următoare. Deocamdată, singura noutate din lot este portarul Emanuel Pricope, care a jucat la Șiria și care, din câte am înțeles, s-a mutat la Felnac. Însă, e clar, vor mai sosi și alte întăriri”, a adăugat fostul mijlocaș utist.
Schimbări ar putea apărea și la nivelul conducerii. Schimbare la schimbare am spune, căci, până la urmă, din câte se pare, Constantin Bura, nu va prelua funcția de președinte al clubului din motive personale. „Eu nu am mai discutat cu dânsul de ceva timp, iar la teren nu a fost ieri. În schimb, Alex Sabău a fost și e mereu lângă noi, i-am trasat și niște sarcini organizatorice, mai departe sunt probleme care nu mă privesc pe mine. Probabil, joi, după discuția cu domnul primar vom afla mai multe”, a mai spus Ciba.
Felnăcanii se vor pregăti în special la Baza Sportivă „Momir Dusan”, însă, de săptămâna viitoare, când sunt programate antrenamente zilnice, partea de pregătire fizică ar putea să o facă și pe Stadionul „Gloria”. Șiria, Zăbrani, Pecica, Păuliș și Zădăreni vor fi adversarii din amicalele iernii pentru VI-FE, care va parti­cipa, în acest weekend, și la o „zonă” a campionatului județean de futsal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.