Ceea ce la început părea a fi o tamponare, s-a dovedit a fi ceva mai mult de atât. Cu toate că rănile victimelor implicate nu au fost unele grave, această tamponare a avut loc între un autotren și mai multe autoturisme.
Se pare că drumul ce duce spre Oradea, mai exact în centrul localității Zimandul Nou a fost locul în care, în jurul orei 17, mai multe autoturisme au fost implicate într-o tamponare în lanț.
La locul accidentului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere pentru că erau posibile scurgeri de combustibil, un ASAS, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.
Ajunși în Zimandul Nou, sensul de mers pe ruta Oradea-Arad a fost blocat si s-a constatat că nu mai puțin de cinci autoturisme au fost implicate și 15 persoane. Victime cu răni ușoare au fost doar trei, toate femei, care au fost transportate cu ambulanțele la spital, viața nefiindu-le totuși pusă în pericol.
Din fericire, cu toate că tamponarea a fost una spectaculoasă și de amploare, nimeni nu a suferit în urma acesteia ceva foarte grav.

Recomandările redacției