Cinci cetăţeni sirieni ascunşi intr-un microbuz, depistaţi la Vărşand

0
173

kép10

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, într-un microbuz condus de un cetăţean bulgar care mergea în Ungaria, cinci cetăţeni sirieni care intenţionau să treacă ilegal frontiera, ascunşi într-un spaţiu special amenajat în spatele scaunelor autovehiculului.

În data de 27.03.2014, orele 23.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, jud. Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar Vasil D., în vârstă de 44 ani, care conducea un microbuz marca Fiat Ducato, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, ascunse într-un locaş special amenajat, în spatele scaunelor, într-un spaţiu amenajat cu ajutorul unui perete fals, cinci persoane de sex masculin.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că persoanele descoperite sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 23 şi 33 ani.

Cei cinci cetăţeni sirieni sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferul bulgar pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.