Cinci drumuri județene vor fi modernizate de anul viitor

0
589

Alte cinci drumuri din județ ar urma să intre în reabilitare anul viitor – asta susțin reprezentanții Consiliului Județean (CJA).

Anul acesta, administrația a demerat lucrări pe mai multe tronsoane, 24 de șantiere fiind deschise în județ. Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean, anunță că anul viitor vor fi modernizate alte cinci drumuri județene: Mâsca-Măderat-Arăneag, Șepreuș-Cermei, Cermei-Beliu, Seleuș-Șicula și Cermei-limită județ Bihor.

„Am încheiat procedura de licitație pentru documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru aceste drumuri și urmează să asigurăm sumele necesare pentru modernizarea celor cinci tronsoane de drum. Modernizarea acestor drumuri se încadrează în strategia Consiliului Județean, de reabilitare și modernizare a peste 300 de kilometric de drumuri județene”, a spus Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean Arad urmează să asigure fonduri pentru cele cinci drumuri. Potrivit CJ Arad, este continuat astfel unul dintre cele mai ambițioase procese de modernizare a drumurilor, din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.