Cinci ,,magnifici” de la ,,Moise”, calificați în etapa națională la informatică

0
806

Chiar dacă a fost o zi de 13 aprilie, elevilor din cadrul Colegiului Moise Nicoară, cifra  le-a purtat noroc deoarece au primit cele mai bune vești.

În acestă zi s-au afișat rezultatele  la faza națională a Olimpiadei de informatică, organizată anul acesta de Societatea de Performanță și Excelență în Informatică,  iar bilanțul este următorul: Andrei-Paul Bejan a fost recompensat cu Premiul III și Medalie de Argint, Cătălin-Emanuel Brița: Mențiune și Medalie de Bronz (ambii din clasa a XII-a B ), iar Alesio-Andrei Puf, din clasa a X-a B, a obținut Mențiune și Medalie de Bronz. Merită amintită aici și Andreea-Maria Incicău, din clasa a IX-a B, participantă și ea la etapa națională.

Desfășurarea concursului a fost online, cu monitorizare dublă, audio-video, pentru siguranța păstrării tuturor regulilor de conduită și fairplay specifice concursurilor de asemenea anvergură, care s-a finalizat și cu selectarea loturilor lărgite, care vor reprezenta România la fazele internaționale ale olimpiadei.

De asemenea tot în această zi de 13 aprilie, au fost afișate  și rezultatele de la etapa regională a Olimpiadei de Informatică Aplicată „Acadnet”

Pentru al patrulea an consecutiv Călin-Ștefan Tămaș, din clasa a XII-a B, s-a calificat la faza națională  a acestui concurs. Și nu oricum, ci de pe poziția I, obținută atât la secțiunea Rețele de calculatoare, cât și la secțiunea Calculatoare. Din păcate  pentru etapa națională, va fi pus în situația să aleagă, dintre cele două. Și e greu să te decizi când te clasezi pe  locul I la ambele secțiuni!  Bravo Călin!

 La faza națională, datorită rezultatelor remarcabile obținute vor fi prezenți  și următorii: Raul-Andrei Floarea din clasa a X-a B (calificat și el al pentru al doilea an consecutiv la etapa națională), David-Ștefan  Krajczar, din clasa a IX-a B, la secțiunea Rețele, iar la  secțiunea Calculatoare: Paul Vela și Mihnea Ambruș (ambii din clasa a X-a B ).

 La faza regională au participat și Andrei Dan, din clasa a IX-a B, la secțiunea Calculatoare, și Eric Moghioroș, clasa a X-a B, la  secțiunea Interoperabilitate sotfware, cu rezultate bune,  fiind la un pas de calificare.

Îi felicităm și noi pe premianți, pentru efortul și munca depusă în pregătirea la informatică și le urăm ,,Baftă” în etapa națională din 22 mai 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.