Cincizeci de ani de la „momentul Feyenoord”, marcați printr-o carte dedicată lui Iosif Petschovsky

0
296

Urmează să se împlinească 50 de ani de la „momentul Feyenoord”. În septembrie 2020 se consemnează aniversarea a cinci decenii scurse de la uimitorul rezultat reușit de UTA în Cupa Campionilor Europeni, eliminarea campioanei en-titre a lumii din 1970, Feyenoord Rotterdam.
„Pentru că în aceste zile s-au împlinit cincizeci de ani de la cea mai importantă performanță a clubului nostru, eliminarea deținătoarei titlului de campioană a cluburilor, vom marca acest eveniment, la care îi invităm și pe suporteri, cu o lansare de carte. Cartea este «Csala – Minunea blondă», despre cel mai important fotbalist al UTA-ei, Iosif Petschovsky. Autorul este Karoly Oroszhegy, cartea este de mare valoare și îmi e dragă din două motive – e tradusă de soția mea, Gabriella, și ne aduce în lumea fotbalului arădean de acum 70 de ani, o perioadă de invidiat”, a transmis Alexandru Meszar
Lansarea cărții va avea loc marți, 22 septembrie, de la ora 17:30, la Teatrul de Vară al Centrului Cultural Județean Arad, din strada Barițiu.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.