Eva_LongoriaEste unul dintre marii cuceritori ai lumii şi, chiar dacă s-a mai trecut, femeile sunt moarte după el. Dar nu toate, şi a simţit acest lucru pe pielea lui.

George Clooney nu are cum să se simtă foarte confortabil, după ce a fost rănit în orgoliu. După despărţirea de Stacy Keibler, care le-a mărturisit prietenilor că s-a simţit doar ca un trofeu dorit de celebrul actor, starul şi-a îndreptat privirile spre altă frumoasă.

A fost leneş, a decis să aleagă o ţintă sigură: Eva Longoria, cea care afirmase în urmă cu câţiva ani că s-a simţit atrasă de Clooney. Dar timpul a trecut, iar întâlnirea la cină nu a decurs deloc cum spera laureatul cu Oscar pentru „Syriana”. „Nevasta disperată” îşi dorea doar să stea de vorbă cu un vechi prieten, în timp ce George avea alte proiecte în cap.

„I-a spus că încă mai este cu Stacy, dar vrea să o rupă şi să se cupleze cu ea”, a povestit un martor la întâlnirea din martie. Dar Eva l-a respins politicos. Însă, neobişnuit cu refuzul, Clooney ar fi insistat. „A sunat-o şi i-a trimis mai multe mesaje. Dar Eva l-a făcut să înţeleagă clar că nu se pune problema să iasă cu el până nu va fi un bărbat complet liber”, a dezvăluit sursa.

Să fie acesta motivul despărţirii de Stacy? Greu de crezut. George Clooney s-a mişcat prea încet. Dacă el a devenit un burlac perfect, Eva Longoria şi-a găsit perechea: pe Ernesto Arguello. Dar la Hollywood, asta nu este o problemă.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției