Cine ar putea lua locul lui Ionuț Stroe în Ministerul Tineretului şi Sportului

0
171

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, propunerea UDMR pentru funcţia de ministru desemnat al Tineretului şi Sportului, a afirmat, luni seara, pe Facebook, că este convins că poate face „lucruri grozave pentru sportul românesc“, alături de echipa potrivită.
„Sunt extrem de onorat să fiu propunerea UDMR pentru Ministerul Sportului şi le mulţumesc pentru încredere. Mă bucur că toate eforturile şi rea­lizările mele de până acum atât ca sportiv, cât şi ca mentor sau preşe­dinte al Federaţiei Române de Ciclism m-au condus către această propunere.
Sunt conştient de munca pe care o presupune această funcţie, de provocările pe care le implică, dar sunt convins că pot, alături de echipa potrivită, să fac lucruri grozave pentru sportul românesc, pentru tinerii talentaţi şi pentru campionii noştri“, a afirmat Novak.
Carol Eduard Novak, singurul campion paralimpic al României ar putea deveni ministru al Tineretului și Sportului.
„Rolul sportului în viaţa noastră, a fiecăruia, e esenţial, şi nu cred că există cineva care să conteste asta. Îmi doresc să îmi aduc contribuţia la stabilirea unei direcţii care să influenţeze pozitiv viitorul sportului românesc, iar dezvoltarea să fie elementul cheie regăsit în toate segmentele sportive.
Avem nevoie să cunoaştem mai mult ca oricând ce e fair play-ul, să ne aplaudăm campionii, să îi încurajăm pe cei cu potenţial şi să ducem cât mai departe sportul românesc oriunde în lume“, a mai scris singurul campion para­limpic al României. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.