Cine e bărbatul cu care s-a măritat Alexandra Stan! Emanuel a fost terapeutul cântăreței

0
191

Vestea că Alexandra Stan s-a măritat a șocat întreg showbiz-ul românesc. Cântăreața în vârstă de 32 de ani s-a căsătorit, weekend-ul trecut, în mare secret la Constanța! Ceremonia religioasă a fost una discretă, la o biserică din Constanța, orașul natal al frumoasei cântărețe, iar petrecerea a avut loc pe plajă. Acum a ieșit la iveală cine este bărbatul care a făcut-o pe rebela cântăreață femeie de casă!
Alesul inimii Alexandrei Stan se numește Emanuel, un bărbat cu care cântăreața este într-o relație de puțin timp. Emanuel a fost terapeutul Alexandrei și astfel acesta a reușit să-i cucerească inima clientei sale. Emanuel a fost cel care a făcut primul pas în relația cu Alexandra.
Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Soțul Alexandrei s-a ocupat și de pisicul vedetei, Hercules. „Soțul meu e cel mai minunat om pe care l-am cu­noscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni”, a mărturisit Alexandra Stan, pentru Viva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.