ducesa_de_cambridgeDucesa de Cambridge, Catherine Middleton, a devenit membră a familiei regale în urmă cu doi ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.
De atunci, ducesa a avut foarte mare grijă de imaginea sa, s-a purtat exemplar la toate evenimentele la care a luat parte, a îmbrăcat hainele demne de o ducesă iar acum urmează să dea naştere moştenitorului tronului. Dar cine era Kate Middleton înainte să devină soţia prinţului William?

Kate a fost cea mai mare din cei trei copii ai familiei Middleton şi a crescut în Berkshire, Marea Britanie, unde părinţii săi deţin o mică afacere. A avut parte de o educaţie aleasă, la Marlborough College din Wiltshire. Ea a reuşit să iasă în evidenţă datorită talentului său sportiv – a fost căpitan al echipei de hochei – dar şi pentru că era una dintre cele mai populare tinere din şcoală.

Ea l-a cunoscut pe prinţul William la şcoala St. Andrew’s, unde au învăţat împreună. Tot în acea perioadă au început o frumoasă relaţie de cuplu, iar în 2006, după ce au încheiat cursurile, Catherine a avut prima apariţie publică la un eveniment la care au participat mai mulţi membri ai familiei regale, inclusiv regina Elisabeta a II-a. Tot după terminarea cursurilor, ea a fost urmărită aproape neîncetat de jurnalişti, datorită apropierii sale de bărbatul ce avea să-i devină soţ.

kate_middleton_ducesaUn an mai târziu, cei doi s-au despărţit, însă doar pentru câteva luni, timp în care au mai fost surprinşi împreună la diferite evenimente. În 2010, Catherine şi prinţul William au anunţat în mod oficial că s-au logodit, iar un an mai târziu, în aprilie, au devenit soţ şi soţie, în cadrul unei ceremonii incredibil de mediatizate pe întregul glob.

De când a avut loc nunta, s-au răspândit mai multe zvonuri potrivit cărora ducesa ar fi însărcinată, însă abia la sfârşitul anului trecut s-au adeverit, iar acum urmează să nască. Ducele şi ducesa au hotărât să nu afle sexul copilului înainte de naştere, astfel că nu au căutat nici nume pentru bebeluş.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției