Cine este Ovidiu Iulian Palcu?

0
582

Ovidiu Iulian Palcu este unul dintre cei mai tineri oameni de afaceri din județul Arad. Vine dintr-o familie de oameni harnici, alcătuită din trei frați: doi băieți care sunt gemeni – Ovidiu și Alin și sora lor frumoasă Rahela. Toți trei sunt implicați în mediul antreprenorial, conducând afaceri de succes.

Ovidiu Palcu este o persoană ambițioasă, lucru pe care l-a și demonstrat în afaceri. Dumnealui mereu are o vorbă: „Nu este muncă fără plată, dar nici plată fără muncă“. Nu îi sunt pe plac promisiunile neacoperite de fapte, pentru că în concepția sa „numai prin respectarea cuvântului dat putem dezvolta un mediu de afaceri sănătos și viabil“.

Ovidiu Palcu are mai multe afaceri în derulare și an de an s-a dovedit un manager tot mai bun, lucru dovedit și prin numeroasele premii și diplome obținute. Tânărul om de afaceri nu numai că este un foarte bun manager. În programul său de guvernare, Palcu are o viziune de a ajuta familiile care se confruntă cu probleme sociale. Nu știu câți au întins mâna pentru a ajuta astfel de familii. Cu siguranță, însă ce a făcut Ovidiu Palcu este unicat în județul nostru. Familii sărace, cu mulți copii, fără case în care să locuiască. Mulți dintre ei au fost oameni ai străzii. Omul de afaceri cu suflet mare le-a oferit condiții decente unor oameni care nu au visat niciodată că vor ajunge să aibă parte de ce li s-a oferit. Familii cu mulți copii, ne-au mărturisit, în suspine și lacrimi de plâns, „că nu se așteptau ca, vreodată, cineva să își aplece privirile și asupra suferințelor lor“.

De altfel, omul de afaceri ne-a precizat că „dacă ajută Dumnezeu să ajung acum în parlament, prima țintă va fi să ajutăm familiile sărace, pe cei nevoiași, pe bătrâni, pensionari, în special pe cei cu pensiile de mizerie, dar în același timp și pe tineri – să îi ajutăm să se întoarcă acasă și să ne întregim familiile. Există o sumedenie de oportunități pe care această țară le poate oferi, dar parcă nu este organizare. Partidul și alianța din care fac parte are o viziune nouă, în primul rând cu ajutorul unor oameni noi, aceea de a ridica nivelul în toate domeniile de activitate și să nu ne mai lăsăm aburiți de alții care își văd doar de propriile lor interese“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.