La Teatrul Clasic Ioan Slavici începe astăzi o nouă ediție a proiectului  „Săptămâna comediei”, proiect  care se va derula în perioada  8-13 martie.  Încă din 2013, anul  în care a demarat,  acest proiect s-a bucurat de aprecierea spectatorilor, care au venit în număr foarte mare la teatru. Și  în 2016 publicul manifestă un deosebit interes pentru eveniment, astfel că în acest moment,  pentru trei dintre spectacolele programate: „Crima din strada Lourcine”, „Ursul” și „Cerere în căsătorie”, mai sunt doar câteva locuri disponibile.

Reamintim că  pentru „Săptămâna comediei” biletele au prețul de doar zece lei, indiferent de categoria de vârstă sau de locul din sală.  Biletele pot fi cumpărate de la agenția teatrală sau de pe platforma online biletmaster.ro.

Sloganul sub care se desfășoară și în  acest an „Săptămâna  comediei” este  „Cine râde la teatru, râde mai bine”, așa că Teatrul arădean vă așteaptă cu o ofertă imbatabilă: hohote de râs sănătos pe texte dramatice inegalabile şi în interpretări memorabile.

Veniţi la teatru ca să râdeţi o săptămână întreagă!

Recomandările redacției