Cine sunt fostele neveste ale lui Toni Iuruc. Soţul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

0
225

Toni Iuruc, soţul Simonei Halep, are un trecut amoros pe care nu mulţi îl cunosc. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori, dar fostele căsnicii nu au durat prea mult, el divorţând rapid de partenerele sale.
Pe prima soţie a lui Toni Iuruc o cheamă Alina şi este un fost model. Povestea lor de dragoste nu a durat prea mult, pentru că afa­ceristul a acuzat-o că l-ar fi înşelat, mariajul lor destrămându-se rapid, scrie Liberta­tea.
În 2018, Toni Iuruc s-a îndrăgostit de Liana, şi cerut-o şi în căsătorie. Cei doi au făcut doar cununia civilă la momentul res­pectiv, iar petrecerea a avut loc într-un local de lux din Mamaia. Însă nici cea de-a doua căsnicie nu a fost cu noroc, şi după doar 10 luni, el a decis să divorţeze şi de Liana. Toni Iuruc ar fi aflat că soţia lui ar fi avut o relaţie extraconjugală.
În momentul în care cei doi divorţau, Liana era însărcinată în 5 luni, dar omul de afaceri era convins că nu este copilul său, potrivit Fanatik.
Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viaţă din ultimii doi ani. Iar miercuri, 15 septembrie, Simona Halep s-a căsătorit cu Apostol Gabriel (Toni) Iuruc. 300 de persoane au fost invitate la petrecere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.