vatamareUn cioban urmează să fie judecat de magistraţii din Chişineu-Criş pentru că, în urma unui conflict, i-a aplicat cu un ciomag mai multe lovituri unei persoane cu care se afla într-un conflict mai vechi, punându-i viaţa în pericol.

Parchetul a dispus trimiterea în judecată a lui Vasile Bejan, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală după ce, la data de 12.07.2014, în timp ce se afla la un saivan de oi, situat în extravilanul comunei Şimand, unde lucra ca cioban împreună cu persoana vătămată M.F., „i-a aplicat mai multe lovituri cu un corp contondent (bâtă de lemn ciobănească), cauzându-i leziuni ce au condus la splenectomie şi care i-au pus viaţa în primejdie”.

Aceeaşi procurori au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecată şi a inculpaţilor Lucian Ioan Morar şi Lucian Mihai Morar, acuzaţi tot pentru vătămare corporală.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 09.05.2013, în jurul orei 20.00, inculpatii i-au aplicat în câmp persoanei vatamate A.I. mai multe lovituri, care i-au cauzat leziuni necesitand pentru vindecare un număr de 40-45 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viata în primejdie”, mai preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Recomandările redacției