Cionca: ,,Se poate şi în judeţul Arad, se face şi în judeţul Arad”

0
420

În ultima perioadă, au apărut foarte multe comentarii cu privire la articolele publicate, în care președintele Cionca își prezenta realizările. „Mai lăsaţi-ne, domnule Cionca, nu vă mai lăudaţi cu proiectele Consiliului Judeţean”.

Acest tip de postări apar frecvent. Președinte CJ, încearcă să dea replică celor care nu sunt dispuşi să citească informările venite de la Consiliul Județean și acuză că „altundeva se poate, dar în judeţul Arad, nu”. ,,Păi se poate şi se face şi în judeţul Arad, doar că trebuie şi un pic de atenţie la ce facem noi, nu doar la ce anunţă alţii. Dacă noi arătăm cum construim, pas cu pas, mai multe spitale noi – este laudă. Dacă altundeva se pune o piatră de temelie la un spital, suntem numiţi incompetenţi, că acolo se poate,dar la noi, nu… noi suntem în lucru sau am modernizat deja, respectiv reabilitat, 444 km de drumuri în ultimii patru ani şi avem pregătite proiecte pentru încă 200 km în următorii ani. La reţeaua de canalizare şi apă suntem printre primii în ţară, ca la asistenţa socială, de altfel.

Suntem singurul Consiliu Judeţean din România care a construit un spital nou şi construieşte alte patru spitale nou-nouţe, dintre care două se vor finaliza anul acesta. Avem 21 de proiecte europene, în lucru sau finalizate în ultimii patru ani, cu valoarea de aprox. 150 de milioane de euro. Suntem parteneri cu administraţia locală din Curtici la construirea şoselei de centură şi construim o centură pentru oraşul Chişineu Criş. Construim un pod nou peste Mureş, să legăm cu încă o cale de acces Banatul de Crişana, la Fântânele.

Observ că suntem puşi foarte des în antiteză cu alte judeţe: „alţii fac, noi nu; alţii pot, noi nu…” Am o relaţie foarte bună cu fiecare dintre ei şi colaborăm foarte bine. Deci se face şi la noi, se poate şi la noi!

Nu vreau sub nicio formă să alimentez imaginaţia celor care încearcă să ne pună în conflict cu un judeţ sau altul. Comunicăm şi colaborăm bine, chiar dacă avem stiluri diferite. O spun foarte clar: la nivel de consilii judeţene, Aradul, chiar dacă este un judeţ mai mic, este competitiv cu orice alt consiliu din ţară”, precizează Iustin Cionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.