Cionca: ,,Sunt foarte nemulțumit de felul cum se lucrează pe drumul județean Arad-Horia-Șiria-Pâncota”

0
439

 Încă de la deschiderea lucrărilor pe drumul județean Arad-Șiria, au existat foarte multe nemulțumiri și reclamații, referitoare la calitatea, ce lăsa de dorit, a drumului. Această stare de fapt l-a  determinat pe președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca să dispună refacerea unor tronsoane de drum chiar în faza fundației, respectiv al primului strat de asfalt turnat.

Astfel, președintele CJ a chemat la raport constructorul responsabil cu lucrările la drumul care a creat atâtea probleme. În ciuda discuțiilor discuțiile avute, în cadrul întâlnirii, Iustin Cionca se declară foarte nemulțumit de modul în care se lucrează pe acest tronson de drum.

,,Sunt foarte nemulțumit de felul cum se lucrează pe drumul județean Arad-Horia-Șiria-Pâncota. Ani de zile ne-au ținut în loc funcționarii de la București, care au pus proiectul într-un sertar, iar acum ridică probleme constructorul, care a câștigat această lucrare în instanță (după ce ne-a dat în judecată), dar reclamațiile împotriva felului în care lucrează curg gârlă.  Am chemat constructorul la Consiliul Județean să explice deficiențele. Nu ne mulțumește că repară pe banii săi lucrările prost executate, pentru că asta înseamnă că pierdem timp prețios, iar arădenii își rup mașinile pe drumul pentru care am adus bani europeni și pentru care muncim de patru ani. Am transmis foarte clar constructorului: îmi doresc să avem o lucrare care va rezista cel puțin șapte ani, cât este termenul de garanție. Eu înțeleg că acest constructor are lucrări în mai multe zone din județ și chiar în mai multe județe, dar pentru noi, fiecare șantier pe care ni l-am asumat, pentru care am adus finanțare, este un șantier important și nu ne permitem să îl neglijăm.

 De aceea, am cerut în mod foarte ferm constructorului să își respecte toate angajamentele, pentru că nu suntem dispuși să face concesii nimănui atunci când este vorba despre felul în care sunt folosiți banii europeni sau, în general, banii pe care îi folosim pentru lucrările din județul Arad”, declară Iustin Cionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.