Ciornei, omul în plus pentru Abrudean pe finalul turului: „Golul cu Cermeiul e în trecut, suntem cu capul la meciul de la Deva”

0
208

După un start anevoios, divizionarele terțe arădene și-au revenit pe parcurs, iar două dintre ele s-au cam succedat pe locul 2 în ultima lună de zile. Vorbim despre Progresul Pecica și Crișul Chișineu Criș, ultima rocadă având loc chiar weekendul trecut.
Echipa lui Adi Abrudean a prins o zi mai proastă în derby-ul zonal cu Cermeiul și, cel puțin până la finele etapei a 13-a, trebuie să se mulțumească cu „bronzul”.
„Suntem conștienți că nu am făcut un meci prea bun cu băieții de la Cermei, nici nu mă pot bucura prea mult pentru primul meu gol în acest campionat. Dacă aducea toate punctele în contul echipei era altceva, dar așa rămâne o reușită ce a evitat o înfrângere. Atât și nimic mai mult. Pe de altă parte, în plan personal, golul îmi dă puțină încredere și motivație, căci am trecut prin momente grele în această toamnă. Am avut niște probleme de ordin personal, apoi m-am accidentat la mână și am stat departe de gazon cam o lună și jumătate. De vreo trei săptămâni mă pregătesc din nou normal și când se apelează la mine încerc să dau totul. Am mai spus-o și altădată, sunt chișeuan și faptul că joc pentru echipa din orașul meu în Liga
a III-a e o mândrie, dar și o responsabilitate pentru mine”, spune Alin Ciornei.
Într-adevăr, polivalentul fotbalist a înscris singurul gol al Crișului contra Cermeiului, la două minute după ce Matiș deschisese scorul pentru oaspeți. „Acea reușită a rămas deja în trecut, de acum suntem cu capul la meciul de la Deva. Jucăm pe terenul unei echipe cu mare foame de puncte, deci foarte periculoasă dacă nu o tratezi cu maximă seriozitate. Am vorbit între noi în vestiar, încercăm să luăm maxim de puncte din aceste ultime trei partide ale turului și au zic că avem șanse bune de reușită”, a mai spus Ciornei.
Crișul i-a recuperat doar parțial pe Pavel și Roșu, rămâne de văzut dacă „Știli” va apela la vreunul dintre cei doi fotbaliști vineri, în partida de la poalele cetății devene, ce începe la ora 14.
Formații probabile:
Deva: Apostol – Marton, Bîrzan, Radak, Doboș – Jude, Țoiu – Bogdanovici, Iana, Roncea – Chivu
Crișul: Zamfir – Onuțan, Sabău, Calvin, Suslak – Clej, Ember, Cocian – Piț, Modan, Mateucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.