Echipa fanion a Aradului a dat una dintre loviturile importante ale verii la nivel de achiziții. După doi ani de zile petrecuți la ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași, Ciprian Rus se întoarce la UTA și ridică la trei numărul atacanților din lotul „roș-albilor”.
Ionuț Popa a mai cerut un atacant de viteză conducerii utiste, ba chiar l-a și indicat pe atacantul de 27 de ani ca și soluție după amicalul cu Lipova, iar totul s-a concretizat ieri printr-o semnătură a unui contract până în vara anului următor. „Ma întorc acasă foarte optimist cu o experiență acumulată inclusiv în Liga 1 şi dornic de performanță. Astept cu nerăbdare să mă antrenez alături de noii mei colegi, deoarece trebuie să mă pun la punct cu condiția fizică. Sperăm să obținem cât mai mult de la noul sezon cu muncă și determinare, aspecte ce pot face diferența într-un campionat ce se anunță foarte echilibrat. Țin să le mulțumesc pe acestă cale și domnului Radu Pop și antrenorului Flavius Sabău, care mi-au dat șansa să mă pregătesc de aproape o lună de zile cu Lipova. Sunt persoane de mare caracter și le urez multă baftă în noul sezon de Liga
a III-a”, ne-a declarat arădeanul, printre cei mai iubiți fotbaliști de către galeria utistă.
În singurul sezon petrecut în tricoul UTA-ei în Liga a II-a, Rus a înscris 10 goluri, între care trei în barajele de promovare cu Dunărea Călărași și Voluntari. Noua achiziție utistă dar și restul lotului „Bătrânei Doamne” pentru sezonul 2018-2019 va fi prezentat în cadrul unui eveniment special ce va avea loc joi seara, de la ora 21, pe noua arenă „Motorul”. Cu această ocazie, va avea loc și un meci în familie între componenții echipei fanion ai Aradului, care, duminică, vor debuta în campionatul ligii secunde, la București, cu Daco-Getica.

Recomandările redacției