Cipri Rus: „Vom face tot posibilul să învingem la Pitești, să ne bucurăm suporterii!”

0
438

Echipa arădeană e în linie dreaptă pentru meciul de vineri, din etapa a III-a a Ligii I, de la Pitești. Roș-albii au pornit după antrenamentul de astăzi spre orașul lui Dobrin, iar Cipri Rus a prefațat întâlnirea cu trupa lui Ionuț Badea:
„Ne deplasăm pe terenul unei echipe contra căreia, nu demult, am jucat în Liga a II-a în acel play-off. Am avut o bucurie de nedescris la Pitești, mult-visata promovare acolo am obținut-o. Acum va fi
altceva, ne întâlnim la un alt nivel. Cu siguranță vom avea un meci greu”.
Cipri Rus a trăit, în urmă cu aproape două săptămâni, sentimentul unic de a juca în primul meci oficial disputat pe noua Arenă Francisc Neuman, UTA – FC Voluntari 0-0. Asta după ce, în vara lui 2014, fotbalistul arădean fusese prezent și în ultimul meci disputat pe vechiul stadion, într-un joc UTA – Voința Mailat 3-0.
„Pentru mine, e un vis împlinit, mi-am dorit să fiu cu UTA în Liga I. Am luat-o din Liga a IV-a, au trecut șapte ani, dar bucuria e fantastică. Acum am început alt drum, îmi doresc să reușim performanță, asta ar trebui să ne dorim cu toții. Vrem să facem față cu brio în primul eșalon. A fost ceva unic să joc pe stadionul nou. A fost mai umbrită bucuria că n-am avut suporterii în tribune. Dar i-am simțit lângă noi, pentru că au făcut toate eforturile să ne fie aproape. Vom face tot posibilul să învingem la Pitești, să îi bucurăm”, a transmis atacantul arădean.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.