Ciprian Rus, eroul UTA-ei cu Târgoviște: „Trebuia să mai marchez și eu!“

0
291

Roli Nagy a dat dovadă de inspirație cu schimbările pe care le-a efectuat la pauza partidei cu Chindia Târgoviște. Dacă Dobrean a adus un plus de echilibru la mijlocul terenului, Ciprian Rus a marcat golul celor trei puncte care o instalează pe gruparea arădeană în fruntea clasamentului Ligii a II-a – seria de Vest.
„Mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm și să fim pe primul loc. Dorința pe care o avem pentru acest lucru și acest public minunat care ne-a susținut până în ultimul minut, asta ne-a făcut să luptăm până la final și să fim acolo unde – zic eu – cred că ne este locul. Antrenorul ne spune mereu la antrenamente și ne transmite prin tot ce face această dorință de victorie, așa că nu a fost nevoie să ne spună multe lucruri concrete la pauză, pentru că deja știam ce avem de făcut”, a menționat Ciprian Rus la finalul confruntării de ieri.
Atacantul UTA-ei a punctat frumos, cu piciorul drept, din demi-voleu, asta după ce în ultimele partide nu a fost la fel de norocos. „E bine dacă am intrat și am dat gol, înseamnă că antrenorul a făcut alegerea potrivită. Trebuia să mai marchez și eu pentru că am tot ratat în ultima vreme, sper să nu mă opresc aici. Am avut și cu Reșița patru ocazii de gol, mă bucur că dau gol atunci când e nevoie. Noi nu ne gândim că am ajuns pe primul loc, ci luăm fiecare partidă în parte, vrem să câștigăm fiecare dispută pe care o jucăm, să dăm totul din noi și la final să fim pe primele trei locuri”, a mai punctat Rus.
Pentru UTA urmează confruntarea cu Pâncota, runda viitoare, tot pe „Motorul”. „Fără să vrem, va fi ambiție la meciul cu ei și e normal să fie așa pentru că sunt o echipă din județul Arad. Eu am prieteni buni acolo, cu care mă înțeleg foarte bine, dar sper să câștigăm, acesta e cel mai important lucru. Nu trebuie să ne gândim la ambiții prostești, ar fi bine să fie și ei acolo sus la final“, a încheiat jucătorul care a păstrat cele trei puncte la Arad în confruntarea cu Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.