Ciprian Rus s-a deblocat: „Un gol cu sete, dar nu mă pot bucura cum aș fi vrut”

0
358

rus1Unul dintre cei mai importanți oameni de gol ai „Bă­trânei Doamne” în stagiunea trecută a trecut printr-o perioadă mai grea în acest debut de campionat. Ciprian Rus s-a întrecut în ratări în partidele în care a evoluat, însă astăzi a găsit și drumul spre gol cu o execuție frumoasă, din voleu, la capătul unei faze lucrate chiar de el în careul de 16 metri. „A fost un gol marcat cu sete.  Mi-a lipsit foarte mult, mai ales că ocazii am avut în fiecare meci. Am avut încredere în mine, trebuia să vină și golul.  Dar, nu mă pot bucura cum aș fi vrut, căci echipa mea nu a câștigat. E păcat că nu adunăm toate punctele, mai ales că jucăm destul de bine, dar se întâmplă să luăm aceste goluri pe final”, spune „textilistul”.
Acesta este optimist când vine vorba despre etapele următoare. „Sperăm ca peste două săptămâni să câștigăm și noi meciul de acasă, dar asta după ce obținem un rezultat bun și la Brașov. Avem două victorii afară, se pare că ne simțim mai bine departe de casă. Nu știm de ce, dar acasă nu suntem la fel de pragmatici ca și în deplasare. Și astăzi (n.a. sâmbătă) ne-am creat destule ocazii clare de gol, dar nu marcăm. Motivele nu le știm cu exactitate, poate, s-a acumulat și oboseală. Am avut două meciuri foarte solicitante, cel de la Satu Mare și cu Pandurii în Cupă, am mai pierdut din prospețime. Până la urmă, e important și că jucăm bine meci de meci, vom lega și victoriile”, mai crede Cipri Rus.
„Mă bucur pentru el, pentru că a spart gheața în acest sezon. Îl apăsa puțin faptul că nu a marcat, dar a muncit la fel de mult și a rămas încrezător în el”, a spus Roland Nagy despre elevul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.