selageaZilele trecute, Adrian Marțian anunța că a bătut palma cu doi dintre fotbaliștii lui FC Bihor solicitați de antrenorul Falub. „Zanardini și Selagea sunt jucătorii UTA-ei” afirma principalul finanțator al arădenilor, însă cel puțin unul dintre cei doi nu știe nimic despre asta.
Ciprian Selagea s-a întors de câteva zile din vacanță, a avut discuții cu câteva echipe, dar nu și cu „Bătrâna Doamnă”. „Am oferte din Liga 1 și Liga a II-a, dar despre interesul UTA-ei am citit doar în presă. Există și posibiliatea să se fii vorbit direct cu domnul Vizer despre mine, însă cred că era corect să mă contacteze cineva și pe mine dacă tot am fost anunțat ca și transferat la UTA. În general, eu ascult sfaturile domnului Vizer, îi datorez multe dânsului, dar condițiile contractuale de la viitoarea mea echipă ar trebui să le cunosc și eu. Nu sunt prea încântat de ceea ce aud despre UTA de la foști colegi sau prieteni sau ce mai citesc prin presă, așa că trebuie să mă asigur că voi face o alegere bună privind viitorul meu. Nu aș vrea să optez pentru un club și apoi să-mi pară rău”, ne-a mărturisit mijlocașul de 23 de ani, care a discutat telefonic și cu Zanardini, care nu i-a spus că s-ar fi înțeles cu formația „textilistă”. Selagea a mai fost antrenat de Falub în urmă cu patru sezoane și a debutat în Liga a II-a, la FC Bihor, într-un meci cu UTA (0-0 în primăvara anului 2012).
La rândul lor, Florean și Mărkuș, ceilalți doi fotbaliști pe care Marțian i-a solicitat lui Vizer, nu par avea nicio intenție de a îmbrăca tricoul „alb-roșu”. Deși a declinat oferta prim-divizionarei, cel puțin Adrian Mărkuș spune că în acest moment nu se pune problema să vină la UTA. „Nu am discutat cu nimeni despre UTA, e prematur să mă pronunț ce voi face în sezonul viitor”, ne-a spus valorosul atacant, aflat într-o minivacanță în Ungaria.

Recomandările redacției