Circuitul Gastronomic revine pe plaja de la Ghioroc

0
843

Bunătățuri culinare și vinuri de excepție iau cu asalt plaja Ghioroc sâmbătă, 25 august. Circuitul Gastronomic al județului Arad, o campanie inițiată de Consiliul Județean Arad, poposește la Ghioroc în acest weekend.

Degustări de vin, meniu apetisant, plajă şi baie în lacul Ghioroc vor fi  principalele ingrediente ale zilei de sâmbătă! Plecarea va avea loc la ora 9:00 din fața Consiliului Județean Arad (str. Corneliu Coposu nr.22), iar întoarcerea la Arad va avea loc la ora 16:00. Meniul va fi compus din grătar de pui sau porc, la alegere, cu garnitură, salată de varză și apă minerală sau plată. De asemenea, organizatorii vor oferi o degustare de trei soiuri de vin. Prețul unui pachet este de 62 lei de persoană şi include transportul dus-întors cu autobuz de la Compania de Transport Public Arad.

„Circuitul Gastronomic prezintă particularitățile județului Arad și a atras până acum sute de vizitatori. Faptul că acesta poposeşte în acest week-end la Ghioroc este o confirmare a implicării Consiliului Județean în dezvoltarea și mediatizarea unor obiective locale, dar și a implicării Primăriei Comunei Ghioroc în dezvoltarea a ceea ce noi numim «poarta Podgoriei Aradului»”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Cei doritori se pot înscrie la numărul de telefon 0728116412, până vineri, inclusiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.