circulatiaUnele străzi din municipiu vor fi deschise, iar altele îşi vor schimba sensul de mers, în zilele următoare. Pe perioada desfășurării evenimentului cultural „Zilele Aradului”, pe arterele de circulație din centrul municipiului se vor produce o serie de schimbări menite să fluidizeze traficul.

Începând cu data de vineri, 15 august, se deschide traficul auto pe strada A.D. Xenopol și Bulevardul Decebal, până la data de 25 august, inclusiv. După această dată, traficul pe aceste artere va fi interzis din nou, pentru continuarea lucrărilor edilitar-gospodărești care se desfășoară de câteva săptămâni.

Tot în perioada desfășurării „Zilelor Aradului” se va schimba și sensul de mers pe strada Unirii, participanții la trafic urmând să circule dinspre Teatrul de Stat Arad înspre Bulevardul Decebal, cu „obligatoriu la dreapta” înspre Bulevardul Nicolae Bălcescu, respectiv Piața Romană.

Nu în ultimul rând, în perioada menționată anterior se va interzice accesul auto al mașinilor pe „breteaua” auto din spatele Teatrului de Stat și în Piața Avram Iancu, pe sensul de mers înspre Piața Romană.

„Poliția Locală roagă participanții la trafic, pe această cale, să înțeleagă efortul municipalității de a proceda în așa fel încât evenimenul „Zilele Aradului” să se desfășoare în modul cel mai plăcut cu putință, fără a impieta asupra bunului mers al traficului pe șoselele din centrul municipiului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Arad.

Recomandările redacției