Circulația pe drumurile publice, povestită celor mai mici participanți la trafic

0
451

Polițiștii au avut o activitate puțin mai distractivă, dar și educativă pentru cei mai mici dintre participanți. Aceștia au alocat un timp anume pentru a merge în școli și pentru a sta de vorba cu micii școlari despre circulația pe drumurile publice. Ei au au povestit și au încercat să răspundă întrebărilor în așa fel încât subiectul să fie pe înțelesul celor mai mici participanți la trafic. 

Astfel, polițiștii Biroului Rutier s-au întâlnit cu nu mai puțin de 60 de elevi din clasele I-a și a III-a ai Colegiului Național “Dimitrie Țichindeal” din Arad.
Ca de obicei, întâlnirea a fost una interactivă. S-a începu cu prezentarea regulilor de circulație, apoi s-a continuat cu un fel de jos prin care cei mici au fost provocați să răspundă întrebărilor polițiștilor.
Copiii au fost nerăbdători să vorbească cu polițiștii despre toate regulile pe care le cunosc, ei fiind foarte deschiși, iar întrebările și răspunsurile acestora au reușit să fie dintre cele mai originale.
Activitatea face parte din campania “Siguranță de nota 10”, care se desfășoară pe tot parcursul anului școlar 2019-2020.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.