Cîțu a lăsat Aradul fără un subprefect

0
1623
Florin Vasile Cîțu, încă premierul României, a decis ca Aradul să rămână fără un subprefect. Este vorba despre Vasile Cătană, care a ocupat această funcție din postura de membru USR-PLUS. 
În ședința de guvern de ieri, Cătană a fost revocat din funcția de subprefect al județului Arad. S-a publicat Hotărârea de Guvern în Monitorul Oficial.
„Mulțumesc tuturor funcționarilor publici din Prefectură. Sunt persoane care în toate aceste șase luni au dat dovadă de un adevărat profesionalism, dar mai mult de atât, s-au dovedit a fi oameni de toată isprava.
Totodată transmit aprecierile mele d-lui Prefect Toth Csaba pentru relația instituțională foarte bună și echilibrată de care a dat dovadă mereu și datorită căreia s-a creat consens și maturitate profesională în toate proiectele instituției.
A fost o experiență nemaipomenită, intensă și creatoare, iar dacă există un regret acum la final de mandat, este faptul că aceste revocări brutale din funcții aduc regres în aplicarea programului de guvernare atât de așteptat și necesar întregii societăți“, a scris fostul subprefect pe pagina sa de Facebook. 
Aradul mai rămâne însă cu un subprefect, în persoana istoricului dr. Doru Sinaci.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.