ciubi-maguleanBanatul Sînnicolau Mic a învins la limită Progresul Pecica, într-un meci de verificare ce l-a determinat pe Marius Ciubăncan să constate că ai săi merg pe direcția bună. Sîrbu a marcat, în minutul 10, unicul gol al confruntării.
„M-a interesat prima repriză mai mult, când am jucat cu cinci copii sub 21 de ani. E țelul nostru, să promovăm copiii pe lângă cei 3-4 jucători cu experiență. Sperăm să fim echipa de care să le fie ceva mai groază celorlalte. Am avut unele probleme în tur, dar, acum, eu zic că suntem pe drumul bun, facem trei pe săptămână plus un joc. Rezultatul doar parțial m-a mulțumit, trebuie să fiu sincer, în ultimele 10 minute cei de la Pecica au avut trei ocazii mari de gol. Pentru ei, poate e mai bine să aibă dușul rece acum decât în campionat”, a povestit fostul utist, care-și consolidează statutul de antrenor la cursurile Școlii de specia­litate. Ciubăncan a început cu Vasi – Gabor, Domeny, Ciobanu, Koncz – Ivănescu, Hans, Sighete, G. Iancu – Kocsis – Sîrbu. Pe parcurs, au mai intrat Craiu, Barb, Bîta, Gavaziuc și Ilario.
Sâmbătă, Ciubăncan se revede cu fostul său coleg de la UTA, Călin Mariș, antrenor la Victoria Felnac, pentru un nou amical, apoi urmează confruntarea cu Gloria Arad. Pe 22 februarie, Banatul întâlnește Atletico 98, trupa de juniori a lui Cristi Păcurar și Francisc Tisza.
(S.A.)

Recomandările redacției