Ciucul a pierdut la Pandurii, UTA Under 17 e deja calificată la turneul final!

0
234

Bucuria victoriei cu ASA Târgu Mureș a fost dublată în tabăra UTA-ei Under 17 de vestea venită de la Târgu Jiu. Acolo, Pandurii i-au învins cu 2-1 pe cei de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și, astfel, arădenii obțin calificarea matematică la turneul final de la București, cu patru etape înainte de finele seriei de Vest a Ligii Elitelor la fotbal. Distanța dintre „roș-albi” și ciucani este de 13 puncte, astfel că primul obiectiv al sezonului a fost realizat.
Mai mult, UTA poate termina campionatul pe locul 1 dacă nu pierde etapa viitoare la Ardealul Cluj și bate tot până la final, iar în acest fel ar înfrunta în penultimul act ocupanta locului secund din cealaltă serie. În plus, ar  juca manșa tur a semifinalei, pe 19 mai, în deplasare, iar returul, acasă, pe 23 mai. CSU Craiova și Dinamo București sunt și ele ca și calificate din seria de Est, finala și finala mică urmând să se joace la Buftea sau Mogoșoaia pe 26 mai.
Artizanii acestei performanțe sunt: Zamfir, Creța, Debre – Deliman, Sabău, Onuțan, Toda, Frai, T. Bodri, Obrad, Al. Stan, R. Petcuț, Gruiescu, P. Stan, L. Bodri, Boștină, N. Faur, Covaci, Țuța, Deta, Mutică, Dihel, dar și Dumitru și Șiclovan (plecați în iarnă). Antrenorii echipei sunt Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.