Ciucur vede partea plină a paharului după meciul cu Chindia: „E bun și egalul, erau suspiciuni că ne dăm la o parte”

0
219

Poate cel mai bun utist în disputa cu Chindia Târgoviște (scor 2-2) a fost Alexandru Ciucur. Mijlocașul de bandă a alergat enorm, a destabilizat mai de fiecare dată defensiva adversă prin pătrunderile sale, iar pasele sau centrările au fost mai mereu precise.
Chiar dacă dezamăgirea era evidentă pe fețele utiștilor la finalul confruntării cu trupa lui Moldovan, care a revenit pe tabelă grație unei erori mari a lui Bodea, Ciucur a încercat să vadă partea plină a paharului. „Păcat că nu am câștigat, dar e bun și egalul. E foarte bine că nu am pierdut, fiindcă erau suspiciuni că ne dăm la o parte. Dacă ne luăm după ocazii și cum s-a jucat, cred că am pierdut două puncte. Sperăm să eliminăm greșelile personale că facem din ce în ce mai multe. Nu are rost să dăm nume acum, cu toții greșim, dar concentrându-ne mai bine putem face o echipă care de la vară să tragă la promovare”, consideră experimentatul fotbalist sosit în această iarnă la Arad.
Ciucur nu a fost deloc impresionat de formația târgovișteană, una dintre marile favorite la promovare pe finalul acest sezon. „S-a văzut și astăzi, parcă noi trăgeam la promovare și ei erau pe locul 8. Dacă suntem bine ca echipă, dacă avem atitudine, la ce jucători avem, nu ar trebui să avem probleme în fața nimănui. Din păcate, se anunță deja absențe și la Petroșani, nu știu ce soartă avem ca afără să jucăm mai mult cu copiii. Dar, sunt și ei buni și au nevoie de meciuri în picioare. Oricum, nu avem presiunea rezultatelor, care suntem valizi, mergem să câștigăm. Eu, personal, nu am nici o problemă și sper să pun umărul la un rezultat pozitiv vinerea viitoare”, a mai punctat fotbalistul care a strâns nu mai puțin de 191 de partide în Liga 1.
La conferința de presă de după meci, Cristian Păcurar a recunoscut că elevii săi au și regretul pierderii unui bonus.
„Nu contează banii și oricum prima a fost doar dublată, nu înseamnă mai nimic față de ce se dau la alte echipe. Așadar, nu au contat banii, am jucat pentru mândria noastră. În plus, când jucăm cu o echipă bună ne mobilizăm și noi mai bine să demonstrăm că ne ridicăm la nivelul unor echipe cu pretenții și că suntem pe calea cea bună pentru ceea ce avem de făcut la anul”, a încheiat Alex Ciucur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.