CJA a dispus numirea interimarilor din Comitetul Director la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad

0
230

Conducerea Consiliului Jude­ţean Arad a dispus numirea membrilor interimari ai Comitetului Director la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Numirea se face până la ocuparea prin concurs a posturilor sau până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de şase luni de la data numirii. În data de 2 noiembrie expiră numirea în funcţiile respective a membrilor Comitetului Director anterior.
Din componenţa noului Co­mitet Director fac parte: doctor Corina Crişan, director medical interimar, asistent medical Gabriela Maria Macavei, director interimar de îngrijiri și economist Carmen Alina Lucuţa, director financiar-contabil interimar.
„În decizia noastră am luat în considerare consultările cu specialiştii şi ceea ce ne dorim şi ne-am asumat odată cu mandatul nostru administrativ – schimbarea ritmului în instituţiile finanţate de Consiliul Judeţean Arad. Avem încre­dere că numirea doamnei dr. Corina Crişan va contribui la creşterea calităţii actului me­dical în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
Doctor Corina Crişan a înde­plinit funcţia de director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în perioada 2007-2008. Este cadru universitar, medic primar, absolvent al cursului de Management Sanitar, lucrea­ză în cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.