CJA anunţă începerea lucrărilor pe drumul dintre Zăbrani – Fântânele

0
411

drumÎn scurt timp, drumul dintre localităţile Zăbrani – Fântânele va intra în reabilitare. Drumul, în lungime de 12 kilometri este unul dintre cele mai degradate din judeţ, întrucât pe acesta nu au mai fost realizate lucrări de 20 de ani. Contractul de execuţie a reabilitării DJ 682 Zăbrani – Fântânele a fost scos la licitaţie în luna mai, iar reprezentanţii Consiliului Judeţea au anunţat că lucrările vor începe în curând. „Lucrările care se vor derula pe drumul dintre localităţile Zăbrani – Fântânele sunt de amploare, valoarea totală a acestora ridicându-se în total la 4,5 milioane de lei. Anul acesta estimăm că vor fi realizate lucrări de aproximativ un milion de lei“, susţine Cristian Drăgan, administratorul public al Consiliului Judeţean.

Alte proiecte pe infrastructură aflate pe lista de priorităţi a administraţiei judeţene se referă la asigurarea legăturii între localităţile Sânmartin – Şimand – Olari şi Caporal Alexa, pe un tronson în lungime de 24 de kilometri.

De menţionat că, în această perioadă se mai lucrează pe drumul judeţean Grăniceri – Sânmartin. Este vorba de lucrări rămase de executat pe proiectul transfrontalier de modernizare a drumului Elek – Grăniceri, finanţate din Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.