CJA cere sprijin Ministerului Dezvoltării pentru achiziţionarea de microbuze şcolare

0
536

cjaConducerea judeţului cere sprijin Ministerului Dezvoltării, pentru asigurarea necesarului de microbuze şcolare. Copiii din mai multe localităţi din judeţ nu au autobuze şcolare şi depind de mijloacele de transport în comun, pentru a ajunge la şcoală. În această situaţie sunt elevii din Hălmagiu, Vărădia de Mureș, Hălmăgel, Pâncota, Lipova, Dieci, Păuliș, Zimandu Nou, Ineu, Conop, Gurahonţ, Grăniceri, Tauţ, Vârfurile şi  Beliu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu a solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice un număr de 25 de microbuze şcolare, pentru transportul elevilor din şcolile din mediul rural din judeţ. „Am primit din partea Ministerului Dezvoltării Regionale o adresă prin care suntem rugaţi să transmitem necesarul de microbuze pentru transportul elevilor. În urma analizei realizate la nivel de judeţ, s-a constatat că există un deficit de 25 de microbuze, care ar trebui acoperit. Astfel, am trimis către minister solicitarea de a repartiza judeţului Arad 25 de microbuze”, a spus Nicolae Ioţcu, preşedintele Consilului Judeţean Arad.

Acesta a mai spus că, odată cu rezolvarea problemei transportului şcolar şi costurile vor fi mai mici. „În condiţiile în care vom primi aceste microbuze şcolare, costurile transportului ar fi mai mici, iar elevii nu ar mai depinde de orarul transportului în comun. Sperăm că ministerul va ţine cont de cererile Aradului”, a mai completat Nicolae Ioţcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.