CJA a folosit anul acesta un plus bugetar de peste 40 de milioane de lei

0
443

excedent[1]

Anul trecut, administrația județeană a încheiat partea de finanțare a mai multor proiecte de investiții. Consiliul Județean Arad a folosit în 2014, tot plusul bugetar de pe anul 2013, pentru cheltuieli cuprinse în secțiunea de dezvoltare. Mai precis, administrația județului a avut la dispoziție un excedent bugetar de pe 2013 în valoare de 40,055 milioane de lei, iar în ședința din decembrie 2014, aleșii județului au aprobat un proiect ce se referă la folosirea întregului disponibil de plus bugetar.

Din plusul bugetar care a ajutat CJA să-și achite cheltuielile, cei mai mulți bani s-au dus pe Masterplanul pe deșeuri – circa 11 milioane de lei, pentru lucrările la Spitalul Clinic Județean de Urgență și secția TBC, precum și pentru lucrări la podul de peste Mureș, DJ 709 E și drumurile de legătură cu Pecica-Sânpetru German.

Conducerea CJA a anunţat la finele anului trecut că, în 2014 s-a încheiat perioada în care, administraţia judeţului a mai avut de plătit pentru proiecte finalizate sau chiar aproape de final. „În acest an am reuşit să finanţăm proiecte ce au ca termen de finalizare anul viitor şi deci am încheiat cu plăţile. În 2015 vom începe un an cu obiective noi. Vom anunţa ce proiecte punem în aplicare în sistemul de sănătate“, a conchis atunci Nicolae Ioţcu.

În 2014, veniturile din buget au fost de peste 255 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.